header

Ploegfestival op 29 en 30 augustus

Op zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus wordt het Ploegpark weer getransformeerd tot een festivalweide. De zaterdag wordt gevuld met LIVE AID! Bands spelen sets van het befaamde Festival uit 1985. Te denken valt aan Status Quo, Madonna, Santana, Simple Minds, The Beach Boys, Sade, Judas Priest, Tom Petty & the Heartbreakers, Black Sabbath, The Pretenders, Dire Straits, Led Zeppelin, Eric Clapton en Queen.

Zondag treedt op het Hoofdpodium een scala aan (bekende) artiesten op waaronder Lil' Kleine & Ronnie Flex, Marianne Weber, Kenny B, Eddy & the Ethiopians, JJ Cale Tribute Band en Solid. Diverse smaken en stijlen, dus voor elk wat wils!

Wat betreft gastvrijheid is editie 2015 eveneens niet anders dan voorgaande jaren: iedereen is meer dan welkom! De entree wederom gratis, het bier lekker fris en de ranja lekker zoet. Twee sfeervolle dagen met vette muziek om je op te verheugen, want jij bent er toch ook bij!!? De knorrende maag kun je het zwijgen opleggen bij diverse eetgelegenheden. Kijk voor meer info en aanvangstijden van alle optredens

op zaterdag: www.ploegfestival.nl/programma-ploegfestival-zaterdag-2015?ploeg2=1

op zondag: www.ploegfestival.nl/programma-ploegfestival-zondag-2015?ploeg2=1

Programma Ploegfestival 2015

 

KINDERDORP

Deze keer zijn er natuurlijk ook weer leuke onderhoudende kinderactiviteiten op de zondag. In de knutsel- en schildertenten ontstaan vast de mooiste creaties. De ezels bieden een leuk reisje op hun rug aan en met o.a. Aladdin, de Snoepjestafel, Poppentheater Muzemuis, De Lopende Poppenkast, Clown Tuutje en Me On Stage kun je je vermaken tot je een ons weegt. Dat alles en meer - gratis en voor niksss - tijdens het Ploegfestival 2015.

UNIEKE LOCATIE: HET PLOEGPARK

Het Ploegfestival mag zich verheugen op een steeds grotere bekendheid en wordt gehouden op één van de meest fraaie groene locaties van Nederland: het Ploegpark te Bergeijk, ooit ontworpen door Mien Ruys. Als achtergronddecor en artiestenonderkomen fungeert de prachtige Ploegfabriek (ontwerp Gerrit Rietveld, voormalige basis van de befaamde Ploegstoffen). Kortom, dat betekent genieten op een bijzondere festivallocatie.

Kijk voor alle informatie op www.ploegfestival.nl
Terug naar overzicht

Website en CMS door We/Provide