header

Glazen Paviljoen

De lokale 100-jarige Rabobank heeft het Glazen Paviljoen in 2012 aan de bevolking van Bergeijk geschonken. Nu wordt het gebruikt als expositieruimte voor kunstenaars, al dan niet, lid van de Bergeijkse Kunstenaars Vereniging.  De wisselende exposities zijn gratis en doorlopend te bezichtigen. 's Avonds wordt het Glazen Paviljoen prachtig uitgelicht door blauwe ledverlichting wat de exposities een extra sfeervolle dimensie geeft. Met een bezoekje aan het Teutenhuis, de Ster, een wandeling door de bloemen- en beeldentuin naar de kinderboerderij is dit Glazen Paviljoen niet te missen.

Wist u dat u gratis  zes tot acht weken kunt exposeren in het Glazen Paviljoen te Bergeijk. En dat onder zéér beperkte voorwaarden!

U kunt nu de 'MaïsMaria' expositie van keramiek bezoeken van kunstenares Nina Verhoeven. Van zonsopgang tot zonsondergang te bezichtigen. www.QueenCharlotte.nl

Vanaf zaterdag 4 februari tot woensdag 29 maart 2017 een nieuwe expo.


Kunstenaarsduo- "NELLA", Elly Verrijt en Nina Verhoeven, creëert een bijzonder project.

"Nella in Stijl" laat op een ludieke en eigenzinnige manier haar (wisselende) invulling zien in het Stijljaar 2017, "De Museumshop".


Voor meer informatie en afspraken kunt contact opnemen met de Bergeijkse Kunstenaars Vereniging via glazenpaviljoen@gmail.com
Terug naar overzicht

Website en CMS door We/Provide